Gevelreiniging

Als de buitenzijde van uw gebouw er vermoeid en vervuild uitziet dan biedt De Boer Special Cleaning de oplossing met Specialistische gevelreiniging en bescherming. Om veroudering en achterstallig onderhoud te voorkomen en de representativiteit van uw gebouw te behouden kunnen de verschillende soorten gevelafwerking, zoals metselsteen, beton, aluminium of kunststof, worden gereinigd, gecleand, behandeld en/of geïmpregneerd worden na de juiste reiniging.

De wijze van reiniging stemmen wij af op het gebruikte gevelmateriaal en de mate van vervuiling. Gevels met lichte tot ernstige vervuiling reinigen wij met onze hogedrukunit. Afhankelijk van de situatie gebruiken we hierbij koud of warm water of stoom (+100°C) en beperken de druk tot max 220bar om schades te voorkomen.

In specifieke gevallen vormt chemische reiniging de oplossing, dit doen wij met specialistische producten waar wij gekwalificeerd door de leverancier mee mogen werken.

Doordat de specialistische medewerkers van De Boer Special Cleaning over de juiste vakkennis en ervaring beschikken en allen (VCA) gediplomeerd zijn, kunt u er op vertrouwen dat de werkzaamheden op een juiste wijze worden uitgevoerd.

Op deze wijze garanderen wij van De Boer Special Cleaning een efficiënte en veilige uitvoering van uw opdracht.

Tevens kunnen wij voor u een meerjarenplan opstellen voor de systematische  reiniging en bescherming van de totale buitenzijde van uw gebouw.

Geen schade aan voegen en geveldelen

Gespecialiseerde ervaren gevelreinigers

Op impregneren / hydrofoberen 10 jaar garantie

Hydrofoberen/impregneren

Hydrofoberen/impregneren voorkomt voortijdige vervuiling of beschadiging door bijvoorbeeld vocht, schimmel, zout, vorst, algen en mossen. Na grondige reiniging is het daarom aan te raden te impregneren. Dit waterafstotend maken voorkomt vochtdoorslag naar de binnenzijde van uw pand. Een zeer effectieve behandeling tegen lekkages of vochtplekken aan de binnenkant. Wij hanteren de zogenaamde vloeimethode, waardoor een indringing tot wel 8 mm bereikt kan worden, afhankelijk van de steensoort.

©2024 Het Schoonmaakbedrijf. All rights reserved. Powered by LupsOnline.

Wilt u teruggebeld worden? Vul onderstaande gegevens in: