Glasbewassing

Heldere, schone ramen leveren een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Eén van de specialismen van De Boer Special Cleaning is glasbewassing. Onze ervaren glazenwassers werken uitsluitend met professioneel materiaal. De reinigingsmethoden en producten worden nauwkeurig op elkaar afgestemd. De juiste producten verlengt de levensduur van uw schilderwerk en omlijsting. Onze specialisten kunnen al uw glas wassen, ook op lastig te bereiken plaatsen.

Professionele glasbewassing vraagt om een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Al onze glazenwassers beschikken over een veiligheidspaspoort en zijn goed opgeleid. Inclusief diploma’s met betrekking tot uitzonderlijke situaties en materieel. Ze werken veilig. Dat is vooral plezierig voor henzelf, maar ook voor u.

Elke opdracht begint bij het opmeten en analyseren van het project. Zo bepalen welke hulpmiddelen er nodig zijn en bepalen we samen met u wanneer en hoe vaak we langs komen. Natuurlijk neemt onze planner altijd vooraf nog even contact met u op om de exacte dag met u af te spreken.

SVS gediplomeerd

VCR gecertificeerd

40 jaar ervaring

Gediplomeerd en gecertificeerd

Wij hebben een team van professionele glazenwassers die SVS gediplomeerd en VCA gecertificeerd zijn voor het wassen van zowel de binnen als de buitenramen. 

Wij beschikken over de nieuwste innovatieve middelen en machines om de glasbewassing en gevelonderhoud van ieder gebouw op iedere hoogte een veilige en juiste manier uit te voeren. 

De Boer Special Cleaning speelt continu in op de veranderende eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieuregels. Voor vrijwel elk gebouw hebben wij een passende oplossing of het nou laagbouw of hoogbouw is. Zo kunnen we werken met een ouderwetse ladder, hoogwerker, tuckerpole, kraanwagen, bootsmanstoel etc.

Hoogwerker

Met behulp van diverse hoogwerkers kunnen onze medewerkers veilig en efficiënt werken tot een hoogte van 35 meter.

Tuckerpole systeem

Het tuckerpole systeem, is een uit Amerika afkomstig systeem waarbij gebruikgemaakt wordt van gedemineraliseerd water. Het wordt ook wel telescoop glasbewassing genoemd aangezien het, door de stok te verlengen, bij ons mogelijk is om tot 12 meter hoog ramen te wassen. Voor dit systeem wordt ook wel eens de term osmosesysteem gebruikt.

Daarnaast hebben onze medewerkers ervaring met de hangbruginstallatie en zijn wij gediplomeerd om te werken met de Safesit (bootsmanstoel), waardoor wij kunnen ramenwassen in uitzonderlijke situaties.

©2024 Het Schoonmaakbedrijf. All rights reserved. Powered by LupsOnline.

Wilt u teruggebeld worden? Vul onderstaande gegevens in: