Kozijnen reiniging

Specialistische reiniging is de schoonmaak waarbij specifieke kennis noodzakelijk is. Zo kunt u onder andere denken aan kozijnen. Het reinigen van verschillende soorten kozijnen vraagt om de juiste producten op het juiste afwerkmateriaal en dit behandelen met de juiste kennis om schade aan uw pand te voorkomen, of dit nu kunststof, aluminium of hout betreft het is bij ons in de juiste handen.

Meer jaren plan mogelijk

Milieuvriendelijke duurzame producten

Vaak is stoom de hoofdreiniger

Reinigen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen staan erom bekend dat ze weinig onderhoud vergen, maar ze zijn zeker niet helemaal onderhoudsvrij. Invloeden van buitenaf kunnen op de lange termijn leiden tot verwering en dus vaak doffe vut loze kozijnen. Nadat ze door ons gereinigd zijn, zijn ze weer als nieuw en adviseren wij het te verzegelen met een duurzame beschermlaag, zodat in de toekomst nieuw vuil zich minder snel zal hechten en zijn uw kozijnen makkelijk te reinigen zonder dat ze verweren.

Reinigen aluminium kozijnen

Aluminium is een gevoelige stof, waardoor we goed rekening moeten houden met de te gebruiken reinigingsmiddelen en -materialen. Wij beschikken over alle benodigde machines producten en kennis om uw aluminium kozijnen op zorgvuldige wijze te behandelen zonder schade aan uw kozijnen te maken.

Reinigen houtwerk en houten kozijnen

Bij het reinigen van houtwerk zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de verflagen behouden blijft. U bent dan ook verzekerd van een duurzaam resultaat. Uw houtwerk oogt weer fris, terwijl de staat waarin het houtwerk verkeert blijft gewaarborgd en u de schilder een paar jaar van de deur afhoud.

©2024 Het Schoonmaakbedrijf. All rights reserved. Powered by LupsOnline.

Wilt u teruggebeld worden? Vul onderstaande gegevens in: