Recreatie schoonmaak

Bij recreatie schoonmaak kunt u denken aan het schoonmaken en onderhouden van (privé) vakantiehuizen, bungalows en groep accommodatie. U wilt uw gasten een warm welkom heten in een schoon en net vakantieverblijf. Misschien heeft u door tijd of personeel gebrek graag uitbesteden of misschien wilt u uw huidige medewerkers door een professioneel team bij te staan in drukke tijden, dan kunt u op de hulp rekenen van De Boer Special Cleaning. Ook voor gezamenlijke sanitaire ruimtes op parken en campings zetten wij ons graag in.

Met onze mobiele hogedrukunit kunnen we frequent uw sanitaire gebouwen schoonspuiten en desinfecteren. Deze ruimtes worden door meerdere mensen gebruikt en dienen dan ook brandschoon te zijn voor een prettig verblijf op het recreatieverblijf.

Zorgvuldig opgeleide medewerkers

Flexibel en efficiënt inzetbaar

Ruime ervaring in de recreatiebranche

Vakantiehuisjes schoonmaken

Ons team zorgt ervoor dat alle sporen van de vorige huurders verdwenen zijn zodat u het gevoel krijgt dat u de eerste bent die dit vakantiehuisje gebruikt. Dit geeft u het gevoel van direct ontspannen en genieten van uw accommodatie, wel zo prettig! Dit gevoel zal bijdragen aan uw fantastische vakantiegevoel.

Ten slotte wil Iedereen ‘thuiskomen’ in een schoon en fris huisje en daar zorgen wij met passie voor. Voor iedere gast die het huisje verlaat of voor iedere gast die het huisje gaat betreden zorgen wij voor een opgeruimd, schoon en fris resultaat.

Bungalowparken schoonmaken

Bij de schoonmaak van bungalow parken nemen wij per wisseling alles mee wat er schoongemaakt kan worden. De complete bungalows maken wij brandschoon. Hierbij kunt u denken aan de badkamers, wc’s, keukens, vloeren en ramen. De gehele bungalow zal na onze schoonmaakwerkzaamheden weer fris en brandschoon zijn.

Ons professionele schoonmaak team staat graag voor u klaar. Onze afspraken zijn, net als onze resultaten, kristalhelder.

©2024 Het Schoonmaakbedrijf. All rights reserved. Powered by LupsOnline.

Wilt u teruggebeld worden? Vul onderstaande gegevens in: