Plezierjacht reiniging

Uw boot wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weers- en natuuromstandigheden. Zure regen en zon laten hun sporen na op de lak, de gelcoat, het (roestvast) staal, het leer en het vinyl. Het regelmatig en professioneel laten reinigen van uw jacht is noodzakelijk om uw boot te beschermen tegen al deze invloeden en hem zijn waarde te behouden.

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk vertoeven op een schone boot om gelijk te beginnen met relaxen, of gewoon je welverdiende weekend, waarom niet!

Elke schoonmaakwens is realiseerbaar

Varen is leuk maar schoonhouden Niet!

Meer dan 30 jaar ervaring in ShipCleaning

Periodiek wassen

Onze wekelijkse / periodieke schoonmaak service heeft als voordeel dat u altijd vaart op een schone boot, bovendien bespaart u uzelf veel tijd die u waarschijnlijk beter kunt benutten om uw schip betaalbaar te houden.

Met ons bent u altijd gegarandeerd van een plezierjacht dat altijd vrij is van atmosferische vervuiling en verkeert altijd in een optimale conditie als u aan boord stapt zodat de reis (het weekend) gelijk kan beginnen.

Periodieke wasbeurten kunt u op afroep laten uitvoeren indien u minimaal zeven dagen van tevoren contact met ons opneemt, vervolgens kunnen we een offerte en planning maken op uw wensen.

Poetsen of Polijsten?

Naast het regelmatig wassen van uw schip zal deze ook met enige regelmaat moeten worden gepolijst. Door zon, vocht, zout, andere natuurelementen en het gebruik kan uw boot na verloop van tijd dof en ruw worden, waardoor deze erg kwetsbaar is voor vuil en vorst. Door uw boot te polijsten verdwijnen kleine, oppervlakkige beschadigingen, wordt de gelcoat of laklaag weer gevoed met de juiste producten en is deze weer als nieuw en dus glad.

Waslaag

Zodra alles er netjes uitziet is een goede waslaag noodzakelijk om de verrichte arbeid te conserveren en op te sluiten voor langere tijd zodat het schoonmaken niet voor korte duur is. De juiste producten maken de glans van uw boot nog dieper en sluiten de poriën van het oppervlak af en laten een alg en vuilafstotende laag achter zodat nieuwe vervuiling geen kans krijgt te hechten. Een goede waslaag beschermt uw boot tegen weer- en natuurinvloeden van buitenaf.

RVS

Roestvrijstaal betekend niet onderhoudsvrijstaal en zal zijn juiste onderhoud nodig hebben om voor de eigenaar van het schip onderhoudsvrij te zijn, zo weten booteigenaren. Zonlicht, zout en zure regen hebben een oxiderende werking op RVS-accessoires op uw boot. Wij verwijderen effectief alle roestplekjes van al uw roestvaste staal, zodat uw boot weer blinkt als nooit tevoren, en u geen schade aan uw zwemkleding oploopt als u er tegenaan loopt.

Teak

Teak is door zijn duurzaamheid de meest gebruikte houtsoort in de botenwereld en de beste keuze als het gaat om een boot dek. Natuurlijke oliën in het hout beschermen het tegen rotting, waardoor het een lange levensduur heeft.

Nadeel van teak is dat het na verloop van tijd grijs of groen wordt. Dit is niet schadelijk voor het hout, maar het oogt naar achterstallig onderhoud en dus oud en lelijk.

Wij brengen uw teakdek weer terug naar de oorspronkelijke kleur, zonder de zachte kitnaden aan te tasten. Wij doen dit op natuurlijke wijze met stoom en oliën. Een teak-sealer maakt uw teakdek schimmelwerend en waterafstotend en blijft voorlopig schoon.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

©2024 Het Schoonmaakbedrijf. All rights reserved. Powered by LupsOnline.

Wilt u teruggebeld worden? Vul onderstaande gegevens in: