Ontruiming en schoonmaak Hennepplantage!

Er is een wietplantage aangetroffen in een door u verhuurde (of gehuurde) woning of bedrijfspand, hoe nu te handelen om het snel, professioneel maar vooral discreet te laten ontmantelen, afvoeren, schoonmaken en desinfecteren.

Stroom

De politie heeft de plantage ontmantelt. In samenwerking met enkele partijen heeft de politie de hennepplanten en enkele primaire onderdelen van een plantage verwijderd en indien er sprake is van illegaal aftappen van stroom is deze “tijdelijk” afgesloten. Als men vermoed dat er met de meter is geprutst wordt deze mee genomen en dan is er ook geen stroom in de woning aanwezig! Wij hebben daarom altijd aggregaten bij ons in diverse gradaties zodat we niet voor verrassingen komen te staan als we onze opdracht uitvoeren.

Puin ruimen en afvoeren

Hetgeen nu rest is een grote puinhoop. De verdachten, meestal niet de huurder zijn vaak spoorloos of zitten in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen.

Nadat de huurovereenkomst is ontbonden zult u als verhuurder zelf actie moeten ondernemen om de wietplantage verder te verwijderen en door ons bedrijf deze discreet op milieuvriendelijke wijze af te voeren bij een gecertificeerd recyclebedrijf om de woning of het bedrijfspand weer terug te brengen in originele staat, zodat deze weer verhuur of verkoopbaar is.

Hennepruimte schoonmaak cursus

Voor het ontruimen van hennepplantages is (nog) geen opleiding, maar ervaring is de beste leermeester. Wij ontruimde rond de millennium onze eerste plantage en het fenomeen was volledig nieuw binnen ons bedrijf. Wij zijn ons vanaf 2003 gaan specialiseren en onze eigen mensen daarop gaan trainen om de opdrachten volgens de juiste protocollen te laten verlopen in een gedoogde maatschappij.

De Boer Special Cleaning heeft gedegen kennis en ruime ervaring op het gebied van specialistische ontruimingen, ook voor het ontruimen van hennepplantages.

 

Betrouwbare discrete partner

Gewenste of Ongewenste plantage

Discreet afvoeren en herstellen

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij ontmantelen en verwijderen de complexe en onveilige elektrische installatie en brengen deze weer terug in de originele staat.
  • Wij ontmantelen en verwijderen bij plantages gebaseerd op hydrocultuur de beregeningsinstallatie, zodat eventuele waterschade e.d. voorkomen wordt.
  • Wij demonteren de (zelf gemaakte vaak onveilige en onprofessionele) stellages en elektriciteit op een verantwoorde wijze, waardoor (brand) schade aan de ruimtes kan voorkomen.
  • Wij ontruimen en voeren groeimedia, zoals substraten (steenwol, kokos, Hydro korrels etc.) en/of organische groeimedia, zoals aarde op een verantwoorde wijze af.
  • Wij demonteren en ontmantelen lampen, afzuigingen, koolstoffilters en overige rand apparatuur op professionele wijze en voeren deze af naar gecertificeerde recycling bedrijven waar deze anoniem verwerk worden.
  • Alle schade en mankementen aan de woning of pand ontstaan de plantage kunnen wij door gerenommeerde bedrijven laten herstellen.
  • Afval uit de plantage zullen wij gescheiden afvoeren.
  • Wij dragen zorg voor het afvoeren van gevaarlijke stoffen die gebruikt worden bij de hennep teelt.

Wij komen kosteloos het te ontruimen pand bezichtigen, zodat we een goede analyse kunnen uitvoeren en daar een juiste voorcalculatie op kunnen maken. Daarna krijgt u van ons een vrijblijvende offerte aangeboden. Hierin vindt u onder andere hoeveel afval containers er benodigd zijn, hoeveel manuren wij nodig hebben voor de schoonmaak en wat de ontruiming- en eventuele herstelkosten zijn.

Als er herstelwerkzaamheden moeten worden verricht dan brengen wij met gespecialiseerde partijen de kosten in beeld en kunnen deze gelijk opgenomen worden in de offerte.

Wij werken snel, professioneel maar vooral discreet!

©2024 Het Schoonmaakbedrijf. All rights reserved. Powered by LupsOnline.

Wilt u teruggebeld worden? Vul onderstaande gegevens in: