Porcelenato (plavuizen) vloer reinigen

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloeren, niet alleen kleur maar ook materiaal. Tegelvloeren, zowel geglazuurd als ongeglazuurd als natuurstenen vloeren. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden als het andere maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op. Met een juiste behandeling is uw vloer weer als nieuw, maar wat is de juiste methode. We kunnen u helpen met het weer mooi maken van uw stenen vloeren door reinigen en vervolgens te impregneren. Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak hier toch specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen en machines te werken.

Particulieren woonhuizen

Instellingen en bedrijven

Supermarkten en winkelcentrums

Impregneren

Doordat vele steensoorten enigszins poreus zijn komen ze ook vol te zitten met stof en vuil. Ook in de voeg kruipt meer dan men denkt. Door de reiniging halen we hier ook bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging kunnen we een impregneer aanbrengen welke preventief dergelijke vervuiling tegenhoudt voor maar liefst 10 jaar!

©2024 Het Schoonmaakbedrijf. All rights reserved. Powered by LupsOnline.

Wilt u teruggebeld worden? Vul onderstaande gegevens in: