De Boer Special Cleaning

Schoonmaken zit in ons bloed! Stralende organisaties zijn die organisaties waar je prettig werkt. Of waar je als klant of medewerker(ster) meteen welkom voelt. Het zijn organisaties waar je optimisme voelt, energie en plezier en hart voor hun werk. Stralende organisaties zijn gastvrije organisaties. In onze visie zijn managers en bestuurders ook gastheren en gast vrouwen. Wij laten organisaties letterlijk en figuurlijk stralen omdat schoonmaken in ons bloed zit! Schoonmaken is een Vak! In elke sector blijven wij ons verdiepen in de specifieke wensen en behoeften van onze klanten en van hun klanten, medewerkers, gasten of patiënten. Wij zorgen ervoor dat al die partijen zich welkom en tevreden voelen. Onze mensen geven u en uw gasten een warm welkom! Naast vakkennis, efficiency en betrokkenheid is ook een goede en juiste begeleiding nodig om bedrijven te laten stralen. Onze medewerkers volgen opleidingen en trainingen aan de SVS zodat zij het talent ontwikkelen om de wensen van medewerkers, gasten, klanten of patiënten te herkennen en hier op in te spelen op de juiste mannier. Onze vakmensen zijn zorgzaam en mensgericht, delen hun ervaringen en kennis zijn ondernemend en nemen hun verantwoordelijkheid. Wij hopen u graag snel te ontmoeten voor een vrijblijvende offerte of advies.

Onze cijfers

Tevreden Klanten
0
Schoonmaakmiddel
0 liter
Nederland / Spanje
0 Landen

Enkele hoogtepunten in 40 jaar dienstverlening

Jaar 1983
Jaar 1986
Jaar 1990
Jaar 1995
Jaar 1997
Jaar 1999
Jaar 2000
Jaar 2004
Het begin
Onze eerste professionele klus werd uitgevoerd op 17 oktober 1983 op de Bospoort Mavo in Ede. De eerste ramen waren gewassen en de eerste vloeren waren gestript en klaar om in de was gezet te worden. Het begin van een lange professionele schoonmaak carrière was een feit!
Uitbreiding en groei
In September van 1986 mochten wij ''Het Streekziekenhuis'' in Bennekom als onze nieuwe klant begroeten. Deze klant gaf ons een omslag naar professioneel glazenwassen. Tevens moest het huidige glazenwassers team van 4 naar 6 personen uitgebreid worden, de groei was ingezet.
Scholing & kennis
In 1990 startte in Zeist de eerste opleiding voor glazenwassers om kennis op te doen en het vak een erkend Vak te maken. Deze eerste cursus werd met met veel plezier en een diploma afgesloten en behoorde ik bij de eerste 10 gediplomeerde glazenwassers die Nederland op dat moment rijk was. Schoonmaken is een Vak!
Rijnstate Ziekenhuis
Vanaf oktober 1994 werd er door ons team van inmiddels 12 glazenwassers dag en nacht in ploegen gewerkt om de oplevering van 27.889 M2 glas te realiseren. De deadline voor de officiële opening op 12 mei 1995 door Koningin Beatrix werd dan ook ruimschoots door ons bedrijf behaald.
Chistelijke Hogeschool Ede
De Vijverberg in Ede fuseert in 1994 met de Felua school en onze schoonmaakdienst verdriedubbelde en onze eerste projectleidster deed haar intrede. Nadat het 6000m2 tellende pand uitgebreid werd met 7000m2 ging het na de schoonmaakoplevering in 1997 verder onder de naam Christelijke Hogeschool Ede
Nationaal
In het najaar van 1998 werden wij uitgenodigd door de Directie van Actomat BV in Amsterdam. De naam van ons bedrijf met goede referenties hadden hen via ons netwerk bereikt. Na de gunning van onze uitgebreide offerte werden wij vanaf Januari 1999 verantwoordelijk voor het schoonhouden van 83 BP-Actomat benzinestations verdeeld over heel Nederland! We staan op de Kaart!
Gelderse Vallei Ziekenhuis
Sinds de fusie in 1992 en plannen over de nieuwbouw aan de Willy Brandlaan in Ede is het op 10 April 2000 zover, de grote schoonmaak oplevering is gestart. Met meer dan 45000M2 oppervlakte is deze op moment van oplevering (okt 2000) het grootste niet academische ziekenhuis van Nederland. Ons bedrijf telde op dat moment 131 medewerkers.
Internationaal
In 2004 zijn wij ons meer gaan richten op de specialistische schoonmaak en hebben gekozen ons werkterrein uit te bereiden naar Spanje. Wij hebben veel kennis en innovatie ontwikkeld voor het onderhoud en renovatie van natuursteen, van gevel tot vloer. Deze dienst is nog steeds actueel en daarnaast doen wij gevelreiniging en impregneren, zwembad onderhoud en plezierjacht reiniging. Ons werkgebied aan de Costa Blanca is van Valencia tot Murcia o mas.

Ons team

Gen Director
IMG_1945

Team basisscholen 2021

Gen Director

Wat zeggen onze klanten

“Co not only helped me to resolve my issues, but also showed me some directions how I can develop and expand my business. Thank you guys!”
Jhon Doe
Founder & CEO
“I own a small handmade shop and I needed some help how to deal with taxes and accounting as I am rather a designer, not finance expert.”
Kate Doe
Founder & CEO
“ just needed a fresh view on my online store. Advisor.Co experts have made a detailed analysis about my business and now I have two shops!”
Bart Doe
Founder & CEO
©2024 Het Schoonmaakbedrijf. All rights reserved. Powered by LupsOnline.